Review Angels on bare skin – Lush

Vandaag schrijf ik een review over angels on bare skin, dit is een gezichtsreiniger van Lush. Lush is dat winkeltje met al die leuke en lekker ruikende handgemaakte zeepjes. Maar naast dat het lekker ruikt en er leuk uitziet is het ook nog eens groen!

We werken aan steeds duurzamer oplossingen, hoe groot we ook worden. We proberen ook positieve veranderingen te bewerkstellingen, we zijn inmiddels een grote partij voor leveranciers van ingredienten, daarom kunnen we onze wensen makkelijker afdwingen.”

Ze hebben hier verschillende policys voor, wil je hier meer over weten klik dan even hier.

Lush gebruikt geen water in de vaste bars, waardoor er ook geen chemicaliën hoeven te worden gebruikt. Is dat even mooi! Natuurlijk allemaal leuk en aardig dat de producten allemaal groen zijn, maar het belangrijkste is natuurlijk nog altijd. Hoe ís het product?

Verpakking: De verpakking is redelijk neutraal, dit is ook wel te verwachten bij zo’n groen bedrijf. Het is leuk dat ze er een stikker opplakken met wie het product voor je heeft bereid, dit geeft een persoonlijke touch.

Uiterlijk: Het ziet er uit als een prutje modder met stukjes lavendel erin. De reiniger heeft een vreemde structuur. Niet echt heel aantrekkelijk!

Geur: De geur is niet erg sterk, doet een beetje denken aan een turks stoombad.

Gebruik: De eerste keren dat ik de gezichtsreiniger gebruikte was het wel even wennen. Het is de bedoeling dat je de hoeveelheid ter grootte van een erwt mengt met een paar druppels water en hier een papje van maakt. Het is even de juiste verhouding vinden, maar oefening baart kunst en na een paar keer gebruiken gaat dit helemaal prima.

Resultaat: De scrub reinigt je gezicht erg goed, in tegenstelling tot de meeste reinigers geeft deze je gezicht geen trekkerig gevoel na het gebruik. Het maakt je huid erg zacht en rode vlekjes worden minder.

Conclusie: Laat je niet tegenhouden door het vreemde uiterlijk van dit product. Het is een heerlijk product dat je huid reinigt, zacht maakt en laat stralen.

Pictures by Vera Lenssinck

Facts: Angels on bare skin is €9,50 per 100 gram.

Ingrediënten: de ingrediënten worden gekocht bij leveranciers die niet op dieren testen, Super! Ground Almonds (Prunus dulcis), Glycerine (Glycerine), Kaolin (Kaolin), Water (Aqua), Lavender Oil ((Lavandula angustifolia)), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Lavender Flowers (Lavandula angustifolia), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool)

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Trackback: Review Big – Lush « Rabbitshapedclouds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: