Mixtbaby!

Mixtbaby is een kapsalon die in Rotterdam en Amsterdam zit. Het concept van deze kapsalon is dat ze knippen zonder spiegel, dit om de creativiteit hoog te houden. Je mag plaatsnemen aan een lange tafel en daar wordt je haar dan aan geknipt, heel huiselijke eigenlijk. Er worden vooral geen spiegels gebruikt om er voor te zorgen dat je niet de hele tijd met jezelf wordt geconfronteerd en zodat er direct contact is tussen klant en kapper en niet via de spiegel.  Mixtbaby bestaat nu 7 jaar  en geeft ook trainingen aan andere salons. Ook wordt er voor gezorgd dat de medewerkers van mixtbaby zelf vaak worden getraind want kwaliteit blijft er belangrijk.  Tijdens de behandeling wordt je goed geadviseerd over je haar, dingen die nog nooit eerder waren getest zoals de rekbaarheid van je haar komen nu aan bod. Valerie was de behandeling ondergaan en ze zei: “ik vind het zo fijn dat ik eindelijk goed advies het gekregen over mn haar en dat ik weet wat ik fout deed, en hoe ik het nu moet behandelen”.

Niet alleen de behandeling is erg goed en uitgebreid maar ook het interieur is fijn om je in te begeven. Zoals ik al vertelde zorgt de lange tafel met tijdschriften voor een huiselijk gevoel. Ook hangt er elke 3 maanden kunst van een andere artiest aan de muur.

Mixtbaby heeft ook een eigen productenlijn. Al deze producten zijn handgemaakt mede door familie uit Thainland. Deze producten lopen van douchegel tot shampoos en zelfs facewashes zijn te koop. Deze producten zijn te vinden op de site http://www.mischarocks.com/ Dit is nieuw voor echte kappersproducten. Vanaf december zijn ook de facewashes en de bodylotions online te koop. Wij hebben alvast het geluk om deze uit te mogen proberen.  Ontzettend leuk is dat wij een soort van goodybag mee hebben gekregen. Hierin zat een van hun best verkochte producten de paste. Een dikke pasta die je door je haar smeert om het meer body te geven. En het mooie  hiervan is dat je haar niet vet wordt, geweldig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: